Kinder- en doeboerderij

Hier bij ons op de boerderij hebben wij een variërend aanbod van gezelschapsdieren. Een groot deel van deze dieren is opgenomen in onze zorgboerderij en worden dus niet meer ter adoptie aangeboden, dit omwille van ouderdom, verwaarlozing of dieren die niet meer kunnen herplaatst worden.

Het opvangcentrum biedt U de mogelijkheid om deze dieren in groep te komen bezoeken.

Wij hebben een paar engagementen voor jullie samengesteld die de mogelijkheid bieden om als activiteit te worden aangeboden als klasuitstap, verjaardagsfeestje, enz.

De juiste plek voor uw uitje!

Een ECHTE boerderijbeleving!!

Schoolbezoeken: 4€ per kindje

Een schoolbezoek duurt gemiddeld 3 uur. We starten bij aankomst met een woordje uitleg over hoe en wat we doen binnen het opvangcentrum.

Nadien starten we de rondleiding en krijgen jullie uitleg bij de verschillende lokalen en dieren die in het opvangcentrum verblijven.

Een klein uurtje later staat er heerlijk brood en worteltjes te wachten die de kindjes mogen voederen aan de ezeltjes en de pony's, ook de geiten en schapen kunnen lekker mee smullen van het voedermoment. de mogelijkheid bestaat om ze even een leuke kam beurt te geven.

in de prijs zit een koekje en drankje inbegrepen, de kindjes krijgen hun vieruurtje en kunnen lekker vertoeven op het springkasteel.

U kan telefonisch een afspraak maken met de gewenste datum en uur van aankomst. Wij doen verder het nodige om de kindjes een onvergetelijke dag te bezorgen.


Verjaardagsfeestje:

onze locatie biedt tal van mogelijkheden voor het organiseren van uw kinderfeestje.

Voor het reserveren van een verjaardagsfeestje vragen wij U een afspraak te maken om uw feestje op maat te bespreken. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat alles volgens plan verloopt en dat alle wensen vervuld worden.