Honden ter adoptie

Momenteel wachten er zo'n 24 honden op een gouden mandje. Door de dagelijkse drukte in het opvangcentrum is het niet langer mogelijk om onze website bij te werken. Kom gerust even een kijkje nemen tijdens onze openingsuren en maak kennis met onze viervoeters en het opvangcentrum.


Gordon en Spike

Geadopteerd

PARTNERS IN CRIME

Wij zijn Gordon en Spike, 2 American Stafford pups (reutjes), geboren in oktober 2017. Wij werden vrijwillig afgestaan want komen uit een niet gepland nestje 😥

Wij hebben in ons korte leventje nog niet veel gezien, beleefd, ontdekt. Lopen aan de lijn van onze kennel tot in de tuin is al een heuse onderneming. We zijn bang van wat nieuw is, alles dus zo ongeveer.

Maar eens we de vrijheid proeven op de grasvlakte gaan we helemaal los 😉 Rennen, springen, dartelen, zoals het echte pups betaamt. Heerlijk dat kriebelende gras onder onze teentjes!

We hebben niks kwaads in de zin maar kennen het einde van onze krachten niet. Een knuffelpartij met één van onze lieve verzorgers wordt al snel een beetje too much. Voor haar, niet voor ons 😂

Gordon en Spike

Voor beide reutjes zoeken we een lieve en consequente baas die bij voorkeur kennis heeft van het AmStaff-ras. We zoeken iemand met verantwoordelijkheid en de beste bedoelingen. Zij die enkel verblind worden door het stoere uiterlijk van deze jonge ventjes, zijn niet welkom in De Zorghoeve. Gordon en Spike hebben een niet zo blitse start in het leven gekregen en daarom verdienen ze nu een gouden kans.

Wie aan deze voorwaarden voldoet mag langskomen in De Zorghoeve of contact opnemen.


BUSINESSMAN DARCO

Geadopteerd

Ik ben Darco, American Stafford-reu van 10 maanden. Ik ben geschoold en luister goed. Ik hou van het gezelschap van mijn baas, ik ging mee uit werken met mijn bazinnetje. Cool hé, dat kan niet iedereen zeggen. Ik wel 😇

Ik ben nog jong en dus heel speels. Ik word omschreven als lief, trouw en leergierig. Je zou van minder gaan blozen, toch?

Ok, ik geef het toe, ik heb één klein minpuntje. Ik ben niet gek op katten. Ze begrijpen me niet. En ik hen nog veel minder. Liever geen poezenvriendjes dus. Ik kan prima in de auto. Auto betekent 'uitstap' en 'uitstap' is tof!

Wie houdt er van mijn ras en wil me een consequente maar liefdevolle opvoeding geven, zoals mijn vorig baasje dat deed?
Ik krijg hier wel liefde en knuffels en lekker eten maar, laat ons eerlijk zijn, wie zou er niet tekenen om zo snel mogelijk weer in een gouden en vooral warme mand te liggen?

IK DUS WEL!

Wachtend aan de poort,

Speelse Darco

Voor Darco zoeken we, net als voor de andere American Staffords, een consequente maar zachtaardige en liefdevolle eigenaar die niet valt voor het stoere uiterlijk maar wel voor de prachtige binnenkant van deze knapperd. We raden aan niet te reageren wanneer er kleine kinderen in het gezin zijn. Wie aan de voorwaarden voldoet mag langskomen in De Zorghoeve of contact opnemen met een pb via FB of per mail.


Tommy

TOMMY DE STAFF
Ik ben Tommy, American Stafford van 6 jaar. Ik werd een tijdje geleden in beslag genomen en kwam zo in De Zorghoeve terecht. Ik had dezelfde eigenaar als ons Nora, herinneren jullie zich haar nog? Ze was mijn vriendinnetje. Zij ligt nu te ronken in haar gouden mandje, dromend dat ik het mijne ook snel vind. Dat weet ik zeker.
Ik ben gestroomd, dat betekent dat ik prachtige streepjes heb. Jammergenoeg heb ik niet bepaald een streepje voor, ik heb hier al heel wat vriendjes zien komen en gaan. En ik zit hier nog steeds.
Nochtans ben ik geen bullebak, ik heb respect voor anderen. Ik kan van jetje geven achter de tralies maar eens het deurtje open gaat ben ik een schatje. Ik ben namelijk dol op wandelen en deurtje open betekent...wandelen!
Wie is vertrouwd met mijn ras en wil me een kans geven?
Wie oprechte interesse en ervaring met American Staffords heeft, kan contact opnemen met De Zorghoeve of langskomen tijdens de openingsuren.


Tupec

STOER EN PRACHTIG
"Ik ben Tupec, een mannelijke American Stafford van 17 maanden. Ik werd naar De Zorghoeve gebracht omdat mijn baasjes geen tijd meer voor me hadden 😏
Ik zie er stoer uit en ben heel sterk. Maar ik heb een hart van koekenbrood. Ik zoek een baasje dat ervaring heeft met honden, het liefst nog met mijn ras. Wie vertrouwd is met mijn ras weet dat we al op jonge leeftijd moeten leren om niet aan de lijn te trekken. Want eens we groot en nòg sterker zijn... Ik heb het nooit geleerd maar sta te popelen om het nu wel te doen."
Wie kent en houdt van het Staffordras? Wie is bovendien bereid om tijd in Tupec te investeren, om met hem te trainen? Om voor hem het forever plekje vrij te maken dat hij verdient?
Wie oprechte interesse en ervaring heeft met Staffords, kan contact opnemen met De Zorghoeve of langskomen tijdens de openingsuren.


Max

Geadopteerd

IK GELOOFDE MIJN OGEN NIETIk ben Max, kruising van een Mechelse herder met...? Ik werd geboren op 1 mei vorig jaar. Inderdaad, ik ben nog heel jong.Mijn eerste baasje bracht me binnen in De Zorghoeve waarna ik al vrij snel geadopteerd werd. Ik weet niet wat er gebeurd is, na een week zat ik hier terug. "Om verschillende redenen"... Eén daarvan was dat de huisbaas niet akkoord ging. Begrijpelijk soms, maar kon dat niet eerst gecheckt worden? Tweede reden was een relatiebreuk en dus het vertrek van mijn wandelmaatje. Lag het aan mijn komst misschien? Derde reden, ach laat maar.Ik snap er niks van. Ik geloofde mijn ogen niet. Ik dacht dat we hier gewoon even dag kwamen zeggen maar voor ik het goed en wel besefte zat ik opnieuw in de kennel. Zo triest. Ik deed niets verkeerds..."Voor Max zoeken we een baasje dat:

✔️ tijd heeft om met Max te spelen en te trainen
✔️ geen katten heeft
✔️ op zoek is naar een grotere en krachtige hond
✔️ beseft dat Max nog heel wat moet maar kan leren
✔️ op voorhand nadenkt en
✔️ Max voorgoed in zijn ❤️ wil sluiten!


Rik(ske)

Geadopteerd

Rik, zo heet ik. In mijn adertjes stroomt o.a. Dobermannbloed. Ik werd overgenomen uit het asiel van Aarschot waar ik door de politie geplaatst werd nadat ze mij gevonden hadden. Nu verblijf ik al enkele weken in De Zorghoeve.Wat is het fijn om hier te mogen wandelen in de velden. Ik sta te popelen om mee op pad te gaan! Mannen, vrouwen, het maakt niet uit, ik ben niet kieskeurig. Ik zou wel gek zijn, alles is beter dan te moeten stil zitten in mijn kennel.Ik heb ondertussen al kennis gemaakt met andere honden hier en eigenlijk blijf ik er vrij rustig bij. Of ik met katten om kan? Dat weet ik eigenlijk niet... Kindertjes? Sorry, weet ik ook niet, ik ken er geen...Oh ja, ik ben zindelijk want ik ben al 2😇Wie wil mij een eerlijke kans geven?Rik(ske)


Milly

Geadopteerd

Aangenaam, Milly is mijn naam. Ik ben een vrouwelijk jack Russelltje van net geen 7 jaar oud. Mijn baasjes hebben mij moeten afstaan wegens een echtscheiding. Wat ik jullie kan vertellen is dat ik heel sociaal ben naar mensen en kindjes toe, andere hondjes zijn ook welkom maar het moet matchen! Ik ben zindelijk in huis, hou van op je schoot te liggen en me te aaien, een hele dag door als je wil. Met katten kom ik overeen maar ik moet me eventjes kunnen aanpassen aan een nieuw en leuk gezinnetje.

Wie geeft mij nog een leuke oude dag?


Zindelijk ✔️ speels ✔️ lief ✔️ Kan met honden ✔️ Kan met katten ➗                                   Kan met andere dieren➗

Kusje Milly


Joske

Geadopteerd

Halloohooo? Is daar iemand? Zijn jullie mij vergeten?
Is het omdat jullie denken dat ik niet tot een bepaald ras hoor? Dat moet ik toch eventjes corrigeren: op mijn paspoort staat toevallig "Stratier Pur Sang"!
Is het omdat ik niet zo gestroomlijnd ben als de rashonden die ik hier zie komen en vooral gaan? Hebben jullie al eens goed naar mijn looks gekeken?
Is het omdat ik niet zo intelligent zou zijn als zij? Jullie moesten eens weten wat ik allemaal kan en weet!
Bovendien heb ik de conditie van een jong topmodel, ondanks mijn 9 lentes.
Ik droom van een baasje dat:
❤️ tijd voor me vrijmaakt
❤️ geen andere hondjes heeft
❤️ geen kindertjes meer moet opvoeden
❤️ een plaatsje vrij heeft in zijn huis maar vooral in zijn hart
Wie wil graag een fantastische vriend zoals ik?
Niet dringen hé, aanschuiven in rijen van 2 aub!
Wachtend aan de poort,
Joske


Bobke

Geadopteerd

Bobke, Jack Russell en éminence grise van de Zorghoeve. Aangenaam! Ik dwing respect af, misschien niet door mijn grote gestalte, dan wel door mijn grijze baard en mijn onovertroffen levenservaring. Ik klap ze hier in de Zorghoeve allemaal onder tafel met mijn boeiende levensverhalen. Al dat jong grut hier, ze hangen aan mijn lippen wanneer ik begin te vertellen."Nonkel Bob, vertel nog eens over uwen studententijd?"Tussen de vertelsessies en de middagdutjes door, ga ik graag wandelen. Een oude vent moet in beweging blijven of hij roest vast. Daarom doe ik dagelijks mijn wandelingske. Ik hoop dat ik dat nog lang mag blijven doen, voorlopig lukt het nog perfect.Ik heb ze graag rond me, die jonge snaken, maar niet als ik mijn maaltijd krijg. Eten doe ik graag in alle rust. Begrijpelijk, toch?Ik werd samen met mijn broer binnengebracht. Hij is al vertrokken naar zijn pensioenmandje. Nu ik nog...Bij mijn medisch onderzoek hoorde de dokter een lichte hartruis. "Geen paniek", zei ze, "je moet zelfs nog geen pillekes pakken Bobke, het valt allemaal reuzemee, je bent een kranig mannetje voor je 12 jaar."Mijn droom? Een heerlijk zacht dekentje in een gouden mandje. En dat dat mandje staat in een huisje zonder kindertjes, honden-
of poezenvriendjes. Ik ben aan een rustig pensioen toe, ik moet aan mijn ❤️ denken he. 😉Wie woont er in dat droomhuisje van me en heeft nog een leeg gouden mandje staan? Wie weet past het me wel...

Lieve groet,Nonkel Bob,
King van de vertelling


Nora

Geadopteerd

Nora, American Stafford-teefje van iets meer dan 4 jaar. Ze werd, samen met andere honden, in beslag genomen door de politie. Nadien werd ze met open armen ontvangen in De Zorghoeve (Leefdaal). Ondertussen verblijft ze daar enkele maanden en het wordt hoogdringend tijd dat ook voor Nora de toekomst rose begint te kleuren. Aan het verleden denkt ze niet graag terug, ze probeert zich te focussen op wat komen gaat. Toch zie je haar soms stilletjes zitten kijken, mijmerend over hoe het allemaal is kunnen gebeuren...Nora is een rustige dame die ontzettend gehecht is geraakt aan Marie, onze lieve hondenverzorgster met het ❤️ op de juiste plaats. Het gebeurt wel eens dat Nora een wandeling durft te skippen omdat ze liever bij Marie blijft. Dikke vrienden dus. Wiens hart en huisje is groot genoeg voor Nora? Ze verdient een warme thuis zonder traliewerk.


Wie oprechte interesse heeft in Nora kan De Zorghoeve contacteren via pb FB of per mail. U mag ook altijd langskomen tijdens de openingsuren. Nora's valiesje staat al klaar!


Aslan

Geadopteerd

Hallo, ik ben Aslan. Ik ben een mannelijke Chow Chow van 1,7 jaar oud. Mijn eerste baasjes hebben gezocht naar een gouden mandje voor mij door de komst van een baby. Ik dacht een gouden mandje te hebben gevonden bij een gezin in Aarschot, niets was minder waar.. s'avonds kwam de moeder van de vrouw thuis die me heeft opgehaald bij mijn eerste baasje.. ik hoorde haar vertellen dat ik niet langer daar mocht blijven, het meisje vertelde tegen haar moeder dat ze mij hadden gevonden, niet dat ik door haar werd opgehaald... Na een telefoontje naar de politie dat ik werd afgezet ben ik in het opvangcentrum terechtgekomen. Ondertussen ben ik ter adoptie en ben ik opzoek naar een gouden mandje!!

Zindelijk ✔️ speels ✔️ leergierig ✔️ kan alleen zijn✔️Honden ✔️
Katten ✔️
Andere dieren ✔️
Kinderen ✔️

Kusje, Aslan


Boef

geadopteerd

Hallo, ik ben Boef. Een mannelijke akita Inu van 1,5 jaar oud. Ik ben samen met mijn kameraad ( een american stafford) binnengebracht in het opvangcentrum omdat mijn baasjes niet meer voor ons kunnen zorgen. Ik ben heel sociaal in de omgang en honden zijn voor mij geen probleem, katten heb ik het iets minder voor maar kindjes daar ben ik gek van. Ik ben zindelijk, speels, hou van wandelen, enz. Is er iemand die voor mij zen gouden mandje heeft?


Zindelijk ✔️ speels ✔️ leergierig ✔️Honden ✔️Katten ➗Kinderen ✔️Andere dieren ➗

Dikke kus Boef


Timmy

Geadopteerd

Hallo, Ik ben Timmy. Ik ben een border collie reu van 5,2 jaar oud. Ik ben samen met mijn vriendje afgestaan door medische problemen en echtscheiding van mijn baasjes. Mijn vriendje (een shih-Tzu) heeft ondertussen een nieuw huisje gevonden..Wie geeft mij een gouden mandje?
Zindelijk ✔️ speels ✔️ lief ✔️ kan alleen zijn✔️ goed in de wagen ✔️Honden ✔️
Katten ✔️
Andere dieren ✔️
Kinderen ✔️

Kusje Timmy


Pim & Pam

Geadopteerd..

Hallo, Wij zijn Pim & Pam. 2 kruising chihuahua pups van 5 maanden oud. Ik Pim ben het mannetje en Pam is mijn zusje. Wij zijn binnengebracht in het opvangcentrum omdat wij eigenlijk een ongelukje waren van mama en papa. Wij zijn nog niet helemaal zindelijk maar zijn wel super lief en leerzaam, Wij spelen enorm graag en kunnen samen met andere honden en poesjes. Kinderen zijn voor ons zeker geen probleem.


Zindelijk 50% chip✔️ paspoort✔️ gevaccineerd✔️ ontvlooid en ontwormd✔️
Speels ✔️Kan met kinderen ✔️Andere honden ✔️kan met Katten✔️


Elza

Geadopteerd

Hallo, ik ben Elza. Ik ben een vrouwelijk gesteriliseerd teefje Tibetaanse Terriër van 11 jaar oud. Mijn baasje is opgenomen in het rusthuis en ik kon jammer genoeg niet bij het andere gezin terecht omdat ik niet zo heel goed overweg kon met de andere 2 gezinsleden. Ik ben zindelijk in huis, hou van een wandelingetje, ben nog zeer speels en mijn popje is mijn dikste vriend. Wie geeft mij nog een leuke oude dag?


Zindelijk✔️ speels✔️ lief✔️ kan met kinderen✔️ kan met andere honden ➗ kan met katten X


Franske

GEADOPTEERD

Hallo, ik ben Franske. Ik ben een mannelijk straathondje van ongeveer 8 jaar oud. Ik zal eventjes vertellen hoe ik in het opvangcentrum gekomen ben.. 😪 Op 9 oktober 2017 ben ik door super lieve mensen gevonden op de Brusselsesteenweg ter hoogte van tankstation Q8 en Hubo Herent. Ze hebben mij naar het opvangcentrum gebracht omdat ze zich zorgde maakten over mijn vacht, dit zal je zien op de foto's. Na het controleren van een chip of tatoeage bleek dat ik hierover niet beschikte. Mijn baasjes hebben nooit de moeite gedaan om achter mij te komen zoeken. Na een zalige kappersbeurt en een tijdje in het opvangcentrum ben ik opzoek naar een nieuwe liefdevolle thuis. Ik ben zindelijk, kom overeen met andere hondjes, kindjes en poesjes zijn voor mij ook geen probleem. Wie geeft mij een nieuwe thuis?
Zindelijk✔️ chip✔️ paspoort✔️ gevaccineerd✔️ ontvlooid en ontwormd✔️
Speels ✔️Kan met kinderen ✔️Andere honden ✔️Katten ✔️


Lenny & Blacky

Geadopteerd

Hallo, wij zijn Lenny en Blacky. Wij zijn vrijwillig afgestaan door onze eigenaars omdat we niet de verzorging kregen die we moesten krijgen. Ik (Lenny) ben een vrouwelijke Labrador Retriever van 4,6 jaar oud. Mijn vriendje Blacky is een mannelijke Labrador Retriever van 1,5 jaar oud. Het liefst vinden wij dan ook een warm gezinnetje waar we samen nog leuk kunnen vertoeven!
Wij zijn zindelijk, speels, heel zachtaardig naar kindjes toe, andere dieren zijn voor ons ook geen probleem en zijn zeer sociaal.
Wie geeft ons een gouden mandje?

Zindelijk✔️ chip✔️ paspoort✔️ gevaccineerd✔️ ontvlooid en ontwormd✔️

Speels ✔️
Kan met kinderen ✔️
Andere honden ✔️
Katten ✔️


Pepper

Geadopteerd

Hallo! 😎Mijn naam is Pepper een prachtige Mechelse herder dame van 3 jaar oud. Zoals jullie al ongetwijfeld weten ben ik de dochter van Laila en zijn wij afgestaan, omdat we dominant zijn en het een drukte werd in huis. 😞
De dominantie is vooral naar andere dieren toe, naar mensen toe ben ik in het begin eerder een beetje teruggetrokkener en verlegen. Ik heb wat tijd nodig om los te komen. Eenmaal ik je wat beter ken ben ik een heuse speelvogel 😁
Een leuk weetje over mij? Ik ben heel leergierig en ken al enkele basis commando's net zoals mijn mama. Zo kan ik al zitten, liggen, voet en waarschijnlijk nog veel meer! Ik ga jullie natuurlijk ook niet al mijn trucjes verklappen, daarvoor moet je me maar een keer komen bezoeken!

🐶Hopelijk tot heel snel in het opvangcentrum kan ik je nog wat trucjes laten zien!

Zindelijk✔️ chip✔️ paspoort✔️ gevaccineerd✔️ ontvlooid en ontwormd✔️

Speels ✔️
Kan met kinderen ✔️
Andere honden ✔️
Katten ✔️


Luna & Kiss

Geadopteerd..

Hallo, wij zijn Luna & Kiss. Wij zijn 2 gesteriliseerde vrouwtjes van 5 en 6 jaar die opzoek gaan naar een gouden mandje. Wij zijn zeer gehecht aan elkaar waardoor we jammer genoeg niet apart kunnen geplaatst worden! Wij zijn beiden zindelijk, speels, heel zachtaardig zowel naar kindjes en andere dieren, kortom 2 lieve knuffeldieren!Zindelijk✔️ chip✔️ paspoort✔️ gevaccineerd✔️ ontvlooid en ontwormd✔️

Speels ✔️
Kan met kinderen ✔️
Andere honden ✔️
Katten ✔️